top of page
Frida_design_digitalmarkedsføring

OM MEG

Frida design er et lite og fleksibelt designbyrå på Helgeland som leverer design, hjemmesider, illustrasjon og digital markedsføring til små og store bedrifter.

Jeg, Frida har en bachelor i grafisk design fra England, to år med illustrasjon ved Norges Kreative Fagskole i Trondheim og et fagbrev som mediegrafiker. Har jobbet i ulike mediebyrå som både grafisk designer, mediegrafiker og illustratør siden 2013. Da på vegne av ulike aktører innenfor et mangfold av bransjer. Gjennom årene har jeg fått en allsidig erfaring og tar på meg det meste av oppdrag innenfor grafisk design og visuell kommunikasjon.


Tjenester jeg kan levere er:

Logo og profilhåndbok, design av trykksaker som f.eks brosjyrer, magasiner, visittkort og rapporter. Illustrasjoner for å formidle ditt budskap eller din íde, digital markedsføring og innholdsproduksjon til alle digitale plattformer, design av hjemmesider og profileringsmateriell som f.eks t-skjorter, rollups og bedriftspresentasjoner.

Som person trives jeg aller best når jeg får være kreativ og elsker alle sidene ved designfaget, fra idé til ferdig produkt. Jeg er opptatt av at produktene holder høy kvalitet, er både funksjonelt, estetisk og ivaretar kundenes identitet, ønsker og målsetninger. Trenger din bedrift hjelp til design, markedsføring eller idéutvikling så ta gjerne kontakt for en liten prat eller kaffe.

Om meg: Bio
bottom of page